Кметът на карловското Столетово напуска поста, Тодор Иванов заявил

...
  Кметът на карловското Столетово напуска поста, Тодор Иванов заявил
Коментари Харесай

Кметът на Столетово хвърли оставка по телефона

 

Кметът на карловското Столетово напуща поста, Тодор Иванов декларирал това по телефона на администрацията в Карлово. До обстановката се стигна откакто повече от две седмици 30-годишният кмет на селото не се явявал на работното място, а адиминистративния чиновник в кметството алармирал в Карлово.

Слухове, че Тодор Иванов е в неопределеност обикаляха Подбалкана още в края на предходната седмица. Според някои от тях даже бил арестуван от полицията. Проверка на кореспондента тогава обаче сподели, че от полицията и прокуратурата не са подхваща дейности против младия мъж.

Днес на опитите да се свържем с него се оказа, че телефонът на Иванов е изключен.

Разговярахме с него, той съобщи, че ще пристигна и ще подаде молба за освобождаве пред Общинската изборна комисия, обявиха от администарията в Карлово. Но до момента в който това не стане факт, не можем да кажем, че той  е напуснал, посочи секретаря на общината Стефан Стефнов.

Ако Тодор Иванов бъде подаде молба за освобождение пред ОИК – Карлово и бъде  освободен президентът би трябвало да насрочи частични избори за кмет на Столетово, които да се проведат в тримесечен период.

Тодор Иванов бе повдигнат от Политическа партия ГЕРБ. Още в първите месеци на встъпването му в служба поданици на селото показваха неодобрение от обстоятелството, че не извършва отговорностите си на кмет.

Преди да бъде определен младият мъж е бил професионален боец в Карлово.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР